Zorgcoördinator regio Zuid-Holland

Alle medewerkers van Prizorg voeren deze zorghandelingen professioneel en met passie uit. Mede daardoor, hebben wij een hoge klanttevredenheid. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze medewerkers. Het Prizorg team onderscheidt zich door haar positiviteit, diversiteit en loyaliteit. We zijn een hecht team en er is flexibiliteit en ruimte voor nieuwe ideeën.

Functieprofiel

Als zorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en matchen van cliënten in de regio Amsterdam. Je koppelt deskundigheid en beschikbaarheid van onze medewerkers aan de zorgvraag van onze cliënten. Een zeer dynamische functie! De zorgcoördinator werkt mee in de zorg en besteedt veel tijd en aandacht aan coördinerende taken. Dit behelst het roosteren van medewerkers, het opstellen van takenlijsten, het onderhouden van contacten met stakeholders, het stellen of aanpassen van indicaties en het up-to-date houden van zorgdossiers. Verder coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, samen met collega’s en andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening. Daarnaast organiseer en coördineer je activiteiten op het terrein van kwaliteitszorg, preventieve verzorging en begeleiding. Je adviseert, coacht en begeleidt collega’s m.b.t. de zorginhoudelijke vragen en het opstellen van zorg- en begeleidingsplannen alsmede dossiervorming.

Taakomschrijving

- In behandeling/zorg nemen van nieuwe cliënten; - Regelmatig evalueren en waar nodig aanpassen van de zorgvraag met cliënt en eventueel overige betrokkenen van de zorg; - Opstellen of bijdragen aan het zorgplan voor de cliënt; - Contacten onderhouden met alle direct en indirect betrokkenen, zoals ziekenhuizen en huisartsen; - Zorgen voor voldoende ervaren, geschoold en gemotiveerd zorgpersoneel t.b.v. cliënten; - Begeleiden, coachen en beoordelen van eigen personeel; - Plannen van zorg voor de cliënten (primair met de eigen medewerkers);

Functie-eisen

- In het bezit van het diploma HBO-V met eventueel een vervolgde post-HBO opleiding Zorgcoördinator (ZC); - BIG geregistreerd; - Ingeschreven in het Kwaliteitsregister; - Aantoonbare (recente) werkervaring; - Kennis van complexere verpleegtechnische handelingen, verzorging en begeleiding van cliënten met complexe problematieken; - Kennis van relevante onderzoeksmethoden en technieken; - In het bezit van rijbewijs B. Je hebt werkervaring in een soortgelijke zorgfunctie en je bent een persoon met een positieve instelling. Je hebt een zeer hoge mate van patiënt-/klantgerichtheid. Je beschikt over de juiste communicatieve en samenwerkingsvaardigheden. Je kunt goed luisteren naar medewerkers, hebt een inlevend en verbindend vermogen alsmede in staat medewerkers te motiveren en te stimuleren. Je kunt goed plannen en organiseren. Je toont daadkracht, bent besluitvaardig, neemt verantwoordelijkheid en durft anderen aan te spreken.

Wij bieden:

- Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, FWG 55; - Een fulltime baan van 36 uur per week; - Doorgroeimogelijkheden door middel van het volgen van cursussen en opleidingen; - Tablet en telefoon.

Voor meer informatie kun je contact opnemen op: 020 – 334 22 14. We ontvangen graag je CV en motivatie op vacature@prizorg.nl