Werken bij

Een dijk van een baan bij Prizorg 

Al onze medewerkers voeren hun werk professioneel en passievol uit. Daarom heeft Prizorg een hoge klanttevredenheid, in onze meest recente meting krijgen wij een 7.8 als beoordeling. Een mooie waardering en wij werken continue aan verbeteren. Elke dag zorgen we er voor dat onze cliënt centraal staat en dat de zorg zich verder ontwikkelt. Ons team onderscheidt zich door haar diversiteit en deskundigheid. Wij zijn een hecht team en staan open voor nieuwe ideeën. 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s en hebben diverse thuiszorg/verpleegkundige vacatures uitstaan; van stagiaires verpleegkundige tot teamleiders. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor de juiste zorg. Prizorg is een groeiende organisatie met een informele sfeer. Alle medewerkers van Prizorg dragen bij aan één visie: zelfredzaamheid van cliënten bevorderen.

Prizorg, volop in beweging voor uw thuisverpleging

 

 

Zoek jij ook een dijk van een baan bij Prizorg?

DESKUNDIG

Wij zijn bevoegd en bekwaam om de medische werkzaamheden uit te voeren. Wij werken volgens de laatste inzichten en borgen dat de kwaliteit van zorg gegarandeerd is. Wij kunnen samen met de cliënt en experts uit verschillende vakgebieden beslissen wat de beste thuiszorgis voor de cliënt en werken samen naar doelmatigheid toe.

ZORGZAAM

Wij gaan verder dan ‘zorgen voor’. Wij staan niet alleen dicht bij de cliënt, maar wij staan ook samen met de cliënt. Het draait om persoonlijk contact, empathie en vertrouwen. Wij leren de cliënt en zijn behoeften kennen en ondersteunen de eigen regie van de cliënt. Wij “zorgen dat” de zorg van de cliënt altijd voorop staat.

VRIJHEID

Wij geven cliënten de keuzevrijheid in de zorg die ze krijgen. Wij vinden het belangrijk dat cliënten regie houden over eigen zorg. De wensen en behoeften van de cliënt nemen wij mee in de gezamenlijke beslissingen die we met de cliënt maken; elke cliënt is anders, dus ook de thuiszorg die wij leveren. Wij stemmen de kennis en vaardigheden wel af tussen verwanten en professionals.

Benieuwd naar onze verpleegkundige/thuiszorg vacatures bij Prizorg?

De persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal, we stimuleren dat graag, in de organisatie, zowel horizontaal en verticaal. Collega’s met de ambitie om zich te verdiepen in het vak, of dat nu verpleegtechnische is of gericht op organisatie ontwikkelen of beleid, dat zijn de mensen die we graag binnen organisatie verwelkomen. Wij opereren graag als een schakel als het gaat om de verbinding van onze medewerkers met kennisontwikkeling en/of opleiding. 

Opleiding: Het kennisniveau binnen Prizorg is hoog, het aantal collega’s met een HBO-V opleiding plus een vakspecialisatie ligt binnen Prizorg 8 keer hoger dan bij een ‘reguliere thuiszorgorganisatie”. Dat komt deels door de complexe thuiszorg die we leveren, maar ook omdat dit binnen onze bedrijfsfilosofie past. Wij willen voorop staan op het gebied van vakinhoudelijke professionele ontwikkeling en verdieping, permanente educatie speelt daarbij een belangrijke rol. Bijna de helft van de organisatie volgt een opleiding, twee collega’s verdiepen hun kennis en competenties via een Master Zorg en Innovatie, drie zijn in opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of HBO-V. Prizorg bruist, onze collega’s zijn bruistabletten die zorgen voor professionele dynamiek in de organisatie. 

Praktijk: De ontwikkeling van onze medewerkers is continu. Zo stimuleren wij de bekwaamheid van thuiszorg zorgprofessionals. De zorgprofessional is zelfverantwoordelijk om de bekwaamheid in te schatten, maar wij spelen wel een belangrijke rol in het verlenen van verantwoorde zorg binnen de organisatie en voor de inzet van deskundige medewerkers. Dit doen wij bijvoorbeeld door klinische lessen te organiseren op kantoor, intercollegiale toetsing en intervisie en bovenal door te leren van elkaar. Wij werken met elkaar en aanvullend op elkaar met als doel de competenties te verbreden binnen de kaders van de professionele standaard. 

Meer weten over de organisatie? Ed van de Bijl is aan het woord over zijn rol als werkgever en hoe de directie dit vertaalt in beleid. Visie op persoonlijke groei, zorgverlening en ambitie komen aan bod.

Meelopen met

Loop mee met één van de medewerkers en beleef hoe een dag bij Prizorg eruit ziet als een wijkverpleegkundige, een zorgcoördinator of als een verzorgende. Bekijk het filmpje en ontdek hoe het is om bij Prizorg te werken!

Meelopen met

Mara Zorgcoördinator

Bij Prizorg werken

0
Zorgcoördinatoren
0
Wijkverpleegkundigen
0
Verpleegkundigen
0
Verzorgenden IG
0
Management
0
Stagiaires

Nieuwste vacatures

Verzorgende IG

De juiste verzorging draagt bij aan de kwaliteit van het leven van de cliënt. Onze VIG’ers zijn samen met de verpleegkundigen…

Verpleegkundige Noord-Holland

Het verlenen van alleen de allerbeste specialistische zorg, het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten en het leggen…

zzp opdrachten thuiszorg amsterdam

Prizorg heeft naast de huidige vacatures voor Verzorgende IG en Verpleegkundige helaas op dit moment geen ruimte voor zzp’ers om in de wijk te werken.

Leren bij Prizorg

Prizorg levert medisch- en verpleegkundig technische thuiszorg, in veel gevallen is er sprake van ziekenhuisverplaatste zorg. Hierdoor kunnen cliënten eerder vanuit het ziekenhuis ontslagen worden om de zorg thuis te ontvangen die ze anders in het ziekenhuis zouden hebben gehad. Veel cliënten ervaren dit positief, liever zorg thuis dan in het ziekenhuis.

Om deze zorg te kunnen bieden zijn de zorgprofessionals van Prizorg continue bezig om nieuwe ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied bij te houden, permanente educatie is van wezenlijk belang. Prizorg hecht dan ook veel waarde aan het volgen van scholing, maar ook het geven van scholing en praktijkbegeleiding neemt dan ook een prominente plaats in bij Prizorg.

Naast vakinhoudelijke bijscholing biedt Prizorg ook de mogelijkheid tot doorgroei naar een hoger deskundigheidsniveau. De mogelijkheid om als Verzorgende IG de beroepsbegeleidende leerweg tot MBO Verpleegkundige Niveau 4 te volgen is binnen Prizorg aanwezig, ook is het mogelijk om als Helpende de opleiding tot Verzorgende IG te volgen. Heb je hiervoor belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Ook geven wij studenten graag de mogelijkheid tot het volgen van stages, dit geldt voor zowel MBO-V als HBO-V studenten. Ook als je een andere zorg gerelateerde HBO-opleiding volgt, bijvoorbeeld HBO Management in de zorg, is het mogelijk om een afstudeeropdracht binnen Prizorg uit te voeren. Prizorg kan begeleiding geven op zowel MBO, HBO/Bachelor als Universitair/Master niveau, voor een oriënterend gesprek is het altijd mogelijk om een afspraak te maken. 

Bel naar 020 334 22 14 of mail naar vacature@prizorg.nl

stage thuiszorg