WERKEN BIJ

Alle medewerkers van Prizorg voeren hun werk professioneel en passievol uit. Hierdoor heeft Prizorg een hoge klanttevredenheid, in onze meest recente meting in 2019 krijgen wij een 7.5 als beoordeling. Een mooie waardering, wij werken continue aan verbeteren. Elke dag zorgen we ervoor dat de cliënt centraal staat en dat de zorg zich verder ontwikkelt. Het team onderscheidt zich door haar diversiteit en deskundigheid. Wij zijn een hecht team en staan open voor nieuwe ideeën. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Van stagiaires verpleegkundige tot zorgcoördinatoren. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor de juiste zorg. Prizorg is een groeiende organisatie met een informele sfeer. Het team bestaat uit circa 20 medewerkers van jong tot oud. Alle medewerkers van Prizorg dragen bij aan één visie: zelfredzaamheid van cliënten bevorderen.

Verpleegtechnische thuiszorg

DESKUNDIG

Wij zijn bevoegd en bekwaam om de werkzaamheden uit te voeren. Wij werken volgens de laatste inzichten en borgen dat de kwaliteit van zorg gegarandeerd is. Wij kunnen samen met de cliënt en experts uit verschillende vakgebieden beslissen wat de beste zorg is voor de cliënt en werken samen naar doelmatigheid toe.

Verpleegtechnische thuiszorg

ZORGZAAM

Wij gaan verder dan ‘zorgen voor’. Wij staan niet alleen dicht bij de cliënt, maar wij staan ook samen met de cliënt. Het draait om persoonlijk contact, empathie en vertrouwen. Wij leren de cliënt en zijn behoeften kennen en ondersteunen de eigen regie van de cliënt. Wij “zorgen dat” de zorg van de cliënt altijd voorop staat.

symbolen zorgzaam wi

VRIJHEID

Wij geven cliënten de keuzevrijheid in de zorg die ze krijgen. Wij vinden het belangrijk dat cliënten regie houden over eigen zorg. De wensen en behoeften van de cliënt nemen wij mee in de gezamenlijke beslissingen die we met de cliënt maken. Wij stemmen de kennis en vaardigheden wel af tussen verwanten en professionals. De waarden van de cliënt zijn/haar naasten worden hierin meegenomen. Elke cliënt is anders, dus ook de zorg die wij leveren.

 

Verpleegtechnische thuiszorg

Benieuwd naar vacatures bij Prizorg?

Meelopen met

Loop mee met één van de medewerkers en beleef een hoe een dagje bij Prizorg eruit ziet als een wijkverpleegkundige of een zorgcoördinator, of toch als een verzorgende? Bekijk de filmpjes en ontdek hoe het is om bij Prizorg te werken!

Meelopen met

Leanne Wijkverpleegkundige

Meelopen met

Mara Zorgcoördinator

Bij Prizorg werken
0
Zorgcoördinatoren
0
Wijkverpleegkundigen
0
Verpleegkundigen
0
Verzorgenden IG
0
Management
0
Stagiaires

Nieuwste vacatures

Verzorgende IG
De juiste verzorging draagt bij aan de kwaliteit van het leven van de cliënt. Onze VIG’ers zijn samen met de verpleegkundigen…

Verpleegkundige Noord-Holland
Het verlenen van alleen de allerbeste specialistische zorg, het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten en het leggen…

Verpleegkundige Zuid-Holland
Het verlenen van alleen de allerbeste specialistische zorg, het stimuleren van de zelfredzaamheid en…

Verpleegtechnische thuiszorg

Prizorg heeft naast de huidige vacatures voor Verzorgende IG, Verpleegkundige en Teamleider op dit moment ook ruimte
voor zzp’ers om in de wijk te werken.

Ontdek de mogelijkheden!

Ik ben een ZZP Verpleegkundige.          Ik ben een ZZP Verzorgende.

Leren bij Prizorg

Prizorg levert medisch- en verpleegkundig technische thuiszorg, in veel gevallen is er sprake van ziekenhuisverplaatste zorg. Hierdoor kunnen cliënten eerder vanuit het ziekenhuis ontslagen worden om de zorg thuis te ontvangen die ze anders in het ziekenhuis zouden hebben gehad. Veel cliënten ervaren dit positief, liever zorg thuis dan in het ziekenhuis.

Om deze zorg te kunnen bieden zijn de zorgprofessionals van Prizorg continue bezig om nieuwe ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied bij te houden, permanente educatie is van wezenlijk belang. Prizorg hecht dan ook veel waarde aan het volgen van scholing, maar ook het geven van scholing en praktijkbegeleiding neemt dan ook een prominente plaats in bij Prizorg.

Naast vakinhoudelijke bijscholing biedt Prizorg ook de mogelijkheid tot doorgroei naar een hoger deskundigheidsniveau. De mogelijkheid om als Verzorgende IG de beroepsbegeleidende leerweg tot MBO Verpleegkundige Niveau 4 te volgen is binnen Prizorg aanwezig, ook is het mogelijk om als Helpende de opleiding tot Verzorgende IG te volgen. Heb je hiervoor belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Ook geven wij studenten graag de mogelijkheid tot het volgen van stages, dit geldt voor zowel MBO-V als HBO-V studenten. Ook als je een andere zorg gerelateerde HBO-opleiding volgt, bijvoorbeeld HBO Management in de zorg, is het mogelijk om een afstudeeropdracht binnen Prizorg uit te voeren. Prizorg kan begeleiding geven op zowel MBO, HBO/Bachelor als Universitair/Master niveau, voor een oriënterend gesprek is het altijd mogelijk om een afspraak te maken. 

Bel naar 020 334 22 14 of mail naar vacature@prizorg.nl. 

 

 

 

 

Verpleegtechnische thuiszorg