MBO-verpleegkundige in de regio Zuid-Holland

Het verlenen van alleen de allerbeste specialistische zorg, het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten en het leggen en onderhouden van contacten. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? En ben je ook nog eens gedreven, flexibel en graag in control? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieprofiel

Als verpleegkundige bevorder je de zelfredzaamheid van cliënten. Je verstaat je vak en daarnaast ben je niet bang om met nieuwe ideeën te komen. Je regelt en organiseert niet alleen, je weet zelf ook van aanpakken. Je biedt daadwerkelijk zorg aan jouw cliënt in de toegewezen wijken. Omdat je de mensen en situaties persoonlijk kent, kun je direct inspelen op veranderingen en de kwaliteit van de zorg bewaken. Soms is een sympathieke verpleegkundige het enige lichtpuntje op een dag van een patiënt. Het is daarom belangrijk om empathisch te zijn en blijven.

Taakomschrijving

- Verzorging en verpleging (verpleegtechnische handelingen); - Bijdrage aan teambeleid, zorgkwaliteit en innovatie; - Het houden van intake- en adviesgesprekken; - Rapporteren in ONS systeem; - Cliëntenplanning.

Functie-eisen

- Een afgeronde beroepsopleiding op MBO niveau 4; - Geldige BIG-registratie - In het bezit van een VOG, of bereid tot aanvraag hiervan; - AGB geregistreerd is een prè; - Rijbewijs B is een prè.

Wij bieden:

- Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT FWG 45 - Volop (bij)scholingsmogelijkheden - Diverse vervoersmiddelen tot jouw beschikking

Voor meer informatie kun je contact opnemen op 020–334 22 14. Jouw C.V. en motivatiebrief ontvangen wij graag per email, vacature@prizorg.nl.