Van vliegen naar de wijk

Onlangs maakte KLM bekend om het personeelsbestand te moeten schrappen in verband met de coronacrisis, terwijl de zorg tekort komt aan personeel.
 
KLM en ActiZ hebben daarom de handen ineen geslagen. De samenwerking zal ervoor zorgen dat het personeel van KLM in de zorg aan de slag gaat om zo het personeelstekort aan te vullen.

Stewardess Gabi Becker is nu een zorgheld bij Prizorg. Gabi is gedetacheerd en komt bij ons de zorg ondersteunen op kantoor. Ook zal Gabi Becker met haar hospitality en haar goede vooropleiding bijdragen aan de kwaliteit van zorg. Ook neemt Gabi een kijkje in de wijk. Op deze manier krijgt Gabi een goed beeld van het werk in de wijk.
 
Gabi Becker pakt deze kans met beide handen aan. Zij heeft al meegelopen in de wijk en heeft clienten ontmoet van Prizorg. De cliënten van Prizorg hebben veel indruk gemaakt op Gabi, hierdoor is haar waardering voor het complexe en uitdagende werk nog groter geworden.

 

instroom thuiszorg

Jullie kunnen als professionele organisatie/persoon echt het verschil maken voor jullie cliënten en dat vind ik mooi om te zien“, aldus Gabi.

Voor meer informatie/mogelijkheden mail info@prizorg.nl of bel naar 020 334 22 14, Ed van de Bijl.