Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij opzoek naar een planner voor 15 tot 18 uur per week. Ben jij dé planner die ervoor wil zorgen dat alle cliënten van Prizorg kwalitatieve zorg krijgt door te puzzelen tot dat er een strakke cliënten- en personeelsplanning staat? Dan zij wij opzoek naar jou!

Prizorg

Prizorg biedt extramurale verzorging en verpleging met betrekking tot technologische zorg. Alle medewerkers van Prizorg voeren de zorghandelingen deskundig en zorgzaam uit. Ook staat de vrijheid van de cliënt voor ons centraal. Wij geven cliënten de keuzevrijheid in de zorg die ze krijgen. Mede daardoor hebben wij een hoge klanttevredenheid. Zelfregie is onze missie en zelfredzaamheid onze visie. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en er wordt in directe lijnen gewerkt. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Prizorg uitdagend.

De teams

Er zijn 2 thuiszorgteams, één in de regio Amsterdam en één in Den Haag. Beiden bieden in hun werkgebied thuiszorg aan cliënten met een verpleegtechnische zorgvraag. Ieder team krijgt een eigen planning van cliëntenzorg en de medewerkers ontvangen een rooster zodat de bezetting is gewaarborgd. Beide teams en de zorgcoördinatoren willen graag ondersteund worden door een planner die het overzicht heeft van de totale cliëntplanning en bezetting van de teams zodat sneller geschakeld kan worden bij nieuwe zorgvragen, veranderende zorgvragen of veranderingen in de bezetting. De teams bestaan uit HBO-V verpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en VIG’ers.

Functieomschrijving

Het ondersteunen van de zorgcoördinatoren en de teams bij het realiseren van de balans tussen medewerker- en cliëntplanning zodat de planning van zorgroutes efficiënt is en de cliënt tevreden.

Taken

Wij vragen

Wij bieden

In diensttreding:

Zo spoedig mogelijk. Van nieuwe collega’s wordt een VOG gevraagd.

Contact gegevens:

www.prizorg.nl

Ed van de Bijl of Angelique de Kreek

020-3342214

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.830,00 tot €2.870,00 /maand

Ervaring: