Zorgcoördinator Den Haag

Functieprofiel

Als zorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en matchen van cliënten in verschillende plaatsen in de omgeving van Den Haag. Je koppelt deskundigheid en beschikbaarheid van onze medewerkers aan de zorgvraag van onze cliënten. Het is een zeer dynamische functie, waarbij kennis en ervaring in de zorg een “must” is.

De zorgcoördinator werkt mee in de zorg en besteedt veel tijd en aandacht aan coördinerende taken. Dit behelst het roosteren van medewerkers, het opstellen van takenlijsten, het onderhouden van contacten met stakeholders, het stellen of aanpassen van indicaties en het up-to-date houden van zorgdossiers. Verder coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met collega’s en met andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening.

Daarnaast organiseer en coördineer je activiteiten op het terrein van kwaliteitszorg, preventieve verzorging en begeleiding. Je adviseert, coacht en begeleidt collega’s m.b.t. de zorginhoudelijke vragen en het opstellen van zorg- en begeleidingsplannen alsmede dossiervorming.

Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, cliënten, mantelzorgers en andere stakeholders. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het verhogen en bewaken van de kwaliteit van zorg binnen de organisatie Prizorg. Je coördineert en verleent de zorg op basis van indicatie en het multidisciplinaire zorgplan waarbij wordt uitgegaan van de wensen en behoeften van de cliënt.

Taakomschrijving


In behandeling/zorg nemen van nieuwe cliënten;
Regelmatig evalueren en waar nodig aanpassen van de zorgvraag met cliënt en eventueel overige betrokkenen van de zorg;
Eventueel opstellen of bijdragen aan het zorgplan voor de cliënt;
Contacten onderhouden met alle direct en indirect betrokkenen, zoals ziekenhuizen en huisartsen;
Zorgen voor voldoende ervaren, geschoold en gemotiveerd zorgpersoneel t.b.v. cliënten;
Begeleiden, coachen en beoordelen van eigen personeel;
Plannen van zorg voor de cliënten (primair met de eigen medewerkers);
Zorgen voor een juiste en tijdig administratie van de zorg. Het betreft primair de gegevens van de Client, Indicatie, Intake, Zorgvraag en alle informatie m.b.t. de geplande en geleverde zorg.

Functie-eisen


In het bezit van het diploma HBO-V met eventueel een vervolgde post-HBO opleiding Zorgcoördinator (ZC);
BIG geregistreerd;
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister;
Aantoonbare (recente) werkervaring;
Kennis van complexere verpleegtechnische handelingen, verzorging en begeleiding van cliënten met complexe problematieken;
Kennis van relevante onderzoeksmethoden en –technieken;
Rijbewijs B.
Je hebt werkervaring in een soortgelijke zorgfunctie en je bent een persoon met een positieve instelling. Je hebt een zeer hoge mate van patiënt-/klantgerichtheid. Je beschikt over de juiste communicatieve en samenwerkingsvaardigheden. Je kunt goed luisteren naar medewerkers, hebt een inlevend en verbindend vermogen alsmede in staat medewerkers te motiveren en te stimuleren. Je kunt goed plannen en organiseren. Je toont daadkracht, bent besluitvaardig, neemt verantwoordelijkheid en durft anderen aan te spreken.

Wij bieden:


Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT,FWG 55 maximaal € 3.803,52;
Een fulltime baan van 36 uur per week;
Doorgroeimogelijkheden door middel van het volgen van cursussen en opleidingen;
Tablet en telefoon;
Standplaats Den Haag - Rayon Zuid-Holland;
Helicopterview over team;
Pionieren.
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met HR Tel. 020–334 22 14. Motivatiebrief en CV kun je zenden per email naar vacature@prizorg.nl.

Rayon:

Provincie Noord-Holland:

Alkmaar, Amstelland-Meerlanden, Amsterdam, Beemster, Bollenstreek, ’t Gooi, Gooi- en Vechtstreek, Haarlemmermeer, Holland, IJmond, Midden-Kennemerland, Purmer, West-Friesland, Wijdewormer, Zaanstreek-Waterland, Zuid-Kennemerland.

Provincie Zuid-Holland:

Alblasserwaard, Bollenstreek, Delfland, Groene Hart, Holland, Randstad, Rijn- en Veenstreek, Rijnmond, Westland, Zuidplaspolder.

Provincie Utrecht:

Eemland, Eemvallei, Groene Hart, Utrechtse Heuvelrug, Vechtstreek.

Provincie Flevoland:

Randstad, Zuid-Flevopolder, Zuidelijk Flevoland.

Bent u op zoek naar vacatures in de zorg, 24 uurs zorg, verzorgende / EVV, wijkverpleegkundige, verpleegkundigen, thuishulp, verzorging of verpleging vacatures? Wilt u werken in de zorg en welzijn of werken in de gezondheidssector? Bezoek dan onze website voor meer vacatures, www.prizorg.nl

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.